LINEUP

HØKEN MET DE HEINOOS!
DE WOUDRUKKERS 
DAKAR Rally helden:
Martien Jimmink & Marcel Piek!
HØKEN MET DE HEINOOS!

NORMAAL-Anhangers OPGELET, we gaan weer ‘Oalderwets Høken’!

Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’, helaas…

Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten.

Daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op met:
 

VELDTOCHT 2.0

Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten in de zomer van 2018. The Heinoos zijn klaar om Normaal te doen!

Wat kun je verwachten:
Dat weet je natuurlijk donders goed! Want vorig jaar waren de Heinoos ook bij ons in de tent! Allermachtig wat een feest was dat!

Een fantastische set met Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

DE WOUDRUKKERS!
Woudrukkers2019.png

DE WOUDRUKKERS! 
Høken in Midwoud is niet compleet zonder de Woudrukkers! De laatste jaren verzorgden zij het voorprogramma van NORMAAL en nu wij door gaan, mogen zij natuurlijk absoluut niet ontbreken! 
4 Ras-muzikanten die met elkaar elke zaal plat spelen!!

We gaan terug naar het wilde West-Friesland (N-H), waar het allemaal begon...

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

 
Rock ‘n Loll is het motto!
Elk optreden van De Woudrukkers is uniek. Ze spelen namelijk zonder setlist waardoor ze snel en alert in kunnen spelen op dát wat het publiek leuk vind.

Feest, scheurende (boeren)rock of meebrullen met lola en believer? Het is muziek voor de plattelandse feestgangers! Want dat is waar deze “barre” mannen van houden en het publiek ook!! Ze staan geen minuut stil, laten menig vrouwen hart op hol slaan en zetten met hun “feest gebruis” elke tent op z’n kop!. Is het Pop? Rock? Feest? Het zijn de Woudrukkers!

 

De Woudrukkers zijn uitgegroeid één van landelijk bekendste Rock 'n Loll bands en eind 2017 hebben De Woudrukkers zelfs de 'PARTY AWARD' in ontvangst mogen nemen voor 'Populairste Partyband van Nederland!!'. U snapt het; De Woudrukkers gaan er voor! Dampende feesttenten in Groningen tot bomvolle dorpspleinen op ‘t Brabantse platteland. Niets is te gek tijdens hun “Trektocht”!


Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, rukken De Woudrukkers opnieuw op met niemand minder dan trucker Henk Wijngaard! Samen met deze asfalt-rocker scheuren ze de versterkers open en slaat de vlam in de pijp! Weet dus waar u aan begint.. Lijm het boerenbont van de buren maar vast; want het stampende en meezingende publiek zal met deze unieke en dampende combinatie compleet uit hun dak gaan!

 

DE WOUDRUKKERS KOMME D’R AN!

Martien Jimmink & Marcel Piek
DKR19_01_15_Stage8_0126.JPG

DAKAR HELDEN Martien Jimmink en Marcel Piek!
Ja u leest het goed! Twee helden uit ons eigen West Friesland hebben de Dakar rally gereden in Peru! Beiden 50 plus en vol energie! Marcel Piek is helaas gevallen en moest de rally vroegtijdig verlaten. Martien Jimmink heeft daar in tegen de Rally uitgereden als oudste Nederlander ooit! Daarnaast ook de gene met de meeste tijd straf ooit, maar daar is hij een stugge en nuchtere West Fries voor!

Deze mannen verdienen een ere plaats! We hebben wat moois in gedachten dus bestel je kaarten en zorg dat je er bij bent! Dit ga je maar één keer meemaken!! 

4083555.JPG